Xarxa Afic

Categories

L'Ajuntament d'Onda ha promocionat avui a la Tourist Info de la localitat la Fira 3+1 Intertrànsit que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de juliol al centre històric del municipi i que reunirà a 9 artistes locals i convidats per a realitzar unes estades d'intercanvi en les diverses disciplines artístiques.

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “aquest esdeveniment és d'una gran singularitat i aprofitarem les visites que es puguen dur a terme aquest cap de setmana perquè coneguen el que va a succeir a Onda el pròxim i que es puguen animar a tornar als nostres carrers. Cal recordar que aquest equip de govern ha apostat pel turisme com una manera de diversificar l'economia local i que els fruits s'estan arreplegant amb l'augment de visites a la nostra ciutat durant totes les èpoques de l'any”.

Així, els artistes Laura Avinent, Juan Flores, Myriam Moreno i Carlos Asensio al costat de la creadora local, Mari Carmen Vidal han oferit una roda de premsa per a informar d'aquest esdeveniment que aconseguirà atraure més visitants a Onda la setmana vinent. Així mateix, el tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas ha acompanyat als protagonistes en aquest l'acte i ha animat a onders i visitants a viure aquesta experiència única que només la localitat ofereix.

“Volem promocionar les visites a la nostra localitat també en període estival, complementant l'oferta turística de la província, per açò vam crear aquesta fira fa tres anys i s'ha anat consolidant en el temps per a arribar a aquesta tercera edició amb molta força i totalment evolucionada en un esdeveniment artístic multidisciplinari i per a tots els públics. Aquesta proposta s'uneix a la fira medieval que se celebra a Onda a l'agost i que també reuneix a multitud de visitants i a les visites teatralitzades i altres esdeveniments culturals que es desenvolupen durant aquests mesos”, ha explicat Badenas en la roda de premsa.

Programa del Festival